Vipps

Smarte betalingsløsninger for organisasjoner, bedrifter, lag og foreninger! Enten det er til nettsalg eller til vaffelsalg på 17. mai.

VippsGO

Sett opp din egen digitale butikk i Vipps-appen – netthandel i sin aller enkleste form.

Dette er VippsGO

VippsGO er en ny løsning, skreddersydd for små butikker – for lag og foreninger som har en kiosk eller et utsalgssted.


  • Sett opp din egen nettbutikk i Vipps-appen
  • La kundene se varene, bestille og betale før de kommer til kassa
  • Enkelt å sette opp –  gjort på kun 30 minutter

Vipps faste betalinger

Du kan nå også motta faste betalinger fra kundene automatisk via Vipps

Dette er Vipps faste betalinger
Med Vipps faste betalinger kan dine kunder betale automatisk via Vipps for abonnement eller andre faste kjøp. Da slipper kunden å legge inn kredittkortet. Faste betalinger i Vipps vil være et betalingsvalg for abonnementer på lik linje med betalingskort og avtalegiro. 

Logg inn med Vipps

Aldri mer brukernavn og passord. Vipps, så er kunden logget inn.

Med Vipps logg inn kan du som bedrift tilby dine kunder en superenkel registrering og innlogging, der kunden slipper å skrive inn all informasjon. Vipps Logg inn fjerner behovet for brukernavn og passord. Det passer for alle bedrifter som ønsker registrering og pålogging, eller som ønsker å kunne skreddersy innhold og dialog med kundene allerede fra forsiden. Etter at kunden har samtykket og logget inn får dere tilgang til: Navn, fødselsdato, adresse, e-post og telefonnummer. Har du rett til fødselsnummer, kan du også få dette fra Vipps Logg inn.


Logg inn med Vipps passer for nettbutikker, nettaviser, streamingstjenester og innholdsleverandører samt medlemsorganisasjoner og leverandører. 

 

Vipps på Nett

Gjør det raskere og enklere for kunden å betale i din nettbutikk.

Dette er Vipps på Nett

Med Vipps på Nett slipper kunden å taste inn kortnummer, utløpsdato og cvc-nummer ved kjøp, og godkjenningen via BankID forsvinner - det blir dermed mye enklere og raskere å fullføre en handel.

Stadig flere nettbutikker tilbyr nå Vipps på Nett som et viktig ledd for å øke salget.  30-40% av kundene velger Vipps som betalingsmåte når dette tilbys.

Vipps eFaktura

Raskere og enklere fakturering for bedriften din.

Dette er Vipps eFaktura:

Med Vipps Faktura sender du faktura til kundene dine rett i Vipps. Du får kjappere innbetalinger og bedre likviditet. Si JA til noe som er raskere, enklere og mer lønnsomt for din bedrift.


Gjør livet enklere for kundene dine
  • De mottar og betaler faktura i Vipps
  • De trenger ikke å tenke på KID-nummer
  • De får varsling når det kommer faktura og på forfallsdato